, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Vereniging De Friesche Elf Steden: ‘Een paar nachten ijs betekent nog geen Elfstedentocht’

Feb 6, 2012   //   by jacob   //   Persberichten  //  No Comments

PERSBERICHT

Ludieke video geeft inkijk in huidige situatie Elfstedentocht

Vereniging De Friesche Elf Steden: ‘Een paar nachten ijs betekent nog geen Elfstedentocht’

(DOKKUM) Van een Elfstedentocht is eerst nog geen sprake, zo bleek maandag tijdens de persconferentie van de Vereniging De Friesche Elf Steden. Voorzitter Wiebe Welling: ‘Zodra het gaat vriezen, wordt er meteen gesproken over de Elfstedentocht in Friesland’. ‘Het ijs is op vele plaatsen nog onbetrouwbaar!’.
De voorzitter laat weten de tocht graag te willen organiseren, maar dan moet het wel veilig zijn. ‘Laat duidelijk zijn, wij willen niets liever dan die Elfstedentocht organiseren’.

Gurbe van Fryske Fideo’s geeft inkijk in gedrag Hollanders
Inmiddels circuleert op internet een videoboodschap van de makers van FryskeFideos.nl die laat zien hoe hoog de ‘Elfstedenkoorts’ in Nederland is. In de hoofdrol speelt de Friese Gurbe, die de Hollanders laat weten pas op de plaats te moeten nemen aangaande de hype. Gurbe: ‘Het verlossende woord moet er eerst uit zijn, dan kan de gekte los barsten’.

Laat een reactie achter

Sponsor