, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Bereik T-mobile op Friese platteland laat te wensen over

Oct 26, 2013   //   by jacob   //   Persberichten  //  No Comments
PERSBERICHT
Bereik T-mobile op Friese platteland laat te wensen over

(DOKKUM) De dekking van telecomprovider T-mobile is ver beneden peil. Dat stellen de makers van FryskeFideos.nl die terug zijn met een nieuwe video: ‘Gurbe en Fedde van T-mobyltsje’. De video is een parodie op de reclame van T-mobile waarin Ali B. graag zelf zijn eigen abonnement samen stelt.

In de de reclame van T-mobile wordt er gesproken over het wel of niet hebben van belminuten of het hebben van mobiel internet. Voor veel inwoners van Friesland is deze vraag niet relevant, zij hebben niet eens bereik met hun mobiele telefoon.

Geen of nauwelijks bereik
Zoals de dekkingskaart van T-mobile laat zien is de dekking in de Randstad goed maar laat het in veel delen van Friesland te wensen over: Sint Nicolaasga, Driezum, Idskenhuizen, Easterein, Beetgum, Cornjum, Rinsumageest, Driezum, Ee, Oudwoude, Augustinusga, Surhuizum, Rottevalle, Frieschepalen, het zijn allemaal dorpen met geen of nauwelijks bereik.

Ergernis
De makers van de parodie: ‘Wij zitten al jaren bij T-mobile maar ergeren ons groen en geel aan de dekking. In bepaalde dorpen heb je niet eens bereik, laat staan dat je mobiel internet hebt. Wij begrijpen best dat dit niet de meest rendabele gebieden zijn, maar ze mogen niet vergeten worden.

Actueel
Toeval of niet, afgelopen dinsdag maakte T-mobile bekend dat er problemen zijn met de service in delen van Friesland. Reden hiervoor zou de storm van de dag ervoor zijn. De telecomprovider laat op Twitter en Facebook aan klanten weten dat zij melding moeten maken van de slechte service, pas dan kan de provider (mogelijk) in actie komen.

Oproep
De makers doen een oproep aan mensen die zitten aangesloten bij T-mobile en ook problemen ervaren: ‘Bel met T-mobile, geef aan dat je slecht ontvangst hebt en wijs ze op de dekkingskaart. In de meeste gevallen geven ze je voor een bepaalde periode korting of kun je zelfs je abonnement laten ontbinden’.

‘Als het maar werkt’
Op de vraag wat ze met de video willen bereiken laten de heren weten: ‘Goede dekking natuurlijk. Spraak, maar ook mobiel internet. Of dat 3G, 4G of HSDPA is maakt ons niet uit, als het maar werkt.

NOOT VOOR REDACTIES

Noot voor de redactie, niet voor publicatie andere websites dan FryskeFideos.nl

Embedcode van de bijbehorende Youtube video:
<iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/Q04nR5NQhmY” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Link naar Youtube:
http://youtu.be/Q04nR5NQhmY

Downloadlink afbeelding:
http://fryskefideos.loggies.nl/wp-content/uploads/2013/10/t-mobyl.jpg

Link naar dekkingskaart T-mobile:

http://www.t-mobile.nl/service-en-contact/bereik/dekkingskaart

Voor meer informatie of persmateriaal neemt u contact op met Jacob de Vries via fryskefideos@gmail.com

Laat een reactie achter

Sponsor