, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Elfstedenhype irriteert Fries mateloos

Feb 3, 2012   //   by jacob   //   Persberichten  //  No Comments

PERSBERICHT

Liever media-aandacht op belangrijke onderwerpen

Elfstedenhype irriteert Fries mateloos

(DOKKUM) Waar het kwik in Friesland tot minimaal 10 graden onder het vriespunt is gezakt, lijkt dat bij de Hollanders gestegen tot subtropische waardes. Van een Elfstedentocht is nog lang geen sprake, behalve bij de Hollander. Sterker nog, het natuurijs in Friesland is nog lang niet betrouwbaar en volledig dicht. De mannen van FryskeFideos.nl ergeren zich mateloos aan deze waanzin.

Liever aandacht voor belangrijke zaken
Zoveel media-aandacht als bij deze verre van gereden tocht heeft Friesland afgelopen jaar bijelkaar nog niet eens gehad. De Friezen vragen de Hollanders pas op de plaats en zich ook bezig te houden met belangrijkere zaken die in Friesland spelen. Zoals de bezuinigen op het streekziekenhuis in Dokkum.

Fryske Fideo’s komt daarom weer met een videoboodschap aan Nederland. Met in de hoofdrol Gurbe die recent gehakt maakte van de Friese Carglass reclame.

Door een claim van Omnimediaal is bovenstaande video meer dan een dag offline geweest. De originele versie is verwijderd van Youtube, en de beelden van Omnimediaal zitten niet meer in de video. #omkoal

Laat een reactie achter

Sponsor